Terenul de sport şi locul de joacă de pe faleza Oltului – zona blocurilor ANL, reabilitate şi inaugurate

Date:

Terenul de sport şi locul de joacă pentru copii recent modernizate în zona blocurilor ANL pe faleza râului Olt au fost inaugurate, vineri, de primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Eusebiu Veţeleanu şi Carmen Preda.

Potrivit Primăriei, printre alte lucrări realizate aici se numără demontarea gazonului sintetic degradat şi aşternerea de gazon sintetic recuperat de pe Stadionul Zăvoi pe un teren de sport cu o suprafaţă de 544 mp (aproape dublată faţă de cea iniţială), realizarea împrejmurii şi acoperirea cu plasă de siguranţă, realizarea de marcaje pentru minifotbal, vopsirea porţilor şi montarea unui panou de baschet, realizarea unei porţi de acces.

De asemenea, au fost reparate echipamentele de joacă, iar DADP a realizat un zid de sprijin şi o parcare pentru 8 autoturisme în imediata vecinătate. Cu această ocazie, edilul-şef a motivat utilizarea la acest teren de sport a gazonului artificial recuperat de la Stadionul Municipal prin faptul că întreaga zonă adiacentă face obiectul unei posibile finanţări pentru o amenajare complexă; drept urmare, nu era oportună montarea de gazon nou – şi, evident, mult mai scump – în contextul în care toată zona ar urma să fie transformată. În cazul în care această finanţare nu va fi acordată, dată fiind multitudinea de solicitări pe această linie de sprijin, în cursul anului viitor pe acest teren de sport se va monta gazon nou”, anunță reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...