vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Au venit și jandarmii din Craiova la ,, Zilele Severinului”

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fratii Buzești Craiova au fost angrenați în misiuni specifice de asigurare a climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural – artistice dedicate Zilelor Severinului.

Astfel, în perioada 20-22 aprilie, a.c., jandarmii au fost prezenţi în zona de desfăşurare a activităţilor, cu precădere în zona centrului comercial din zona Aluniş şi zona I.C. Brătianu, unde au avut loc o serie de activități dedicate acestui eveniment. Jandarmii acționează pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, protecția participanților, prevenirea faptelor antisociale.

Și IPJ Mehedinți a mobilizat trupe în zonă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit IPJ Mehedinți peste 100 de poliţişti au fost la datorie în perioada 20-22 aprilie a.c., cu ocazia celebrării zilelor municipiului Drobeta Turnu Severin. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a elaborat propriul Planul de acţiune pentru menținerea unui climat adecvat de ordine publică pe perioada Zilelor Severinului, conform căruia toate structurile operative au acționat în zonele unde s-au organizat manifestări publice. În perioada menţionată, s-au intensificat acţiunile poliţiştilor Serviciul de Investigaţii Criminale, Ordine Publică şi Poliţie Rutieră urmărindu-se prevenirea şi combaterea faptelor, atât de natură contravențională, cât și penală.

Politica