Concursul național de monologuri și povestiri scurte în limba engleză, faza județeană, la Biblioteca Aman

Home Actualitate Concursul național de monologuri și povestiri scurte în limba engleză, faza județeană, la Biblioteca Aman
Concursul național de monologuri și povestiri scurte în limba engleză, faza județeană, la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, organizează vineri, 20.04.2018, ora 09:00, în sala Marin Sorescu, faza județeană a concursului național de monologuri și povestiri scurte în limba engleză „Speak Out”, ediția a XII.

Concursul „Speak Out” urmărește dezvoltarea și promovarea creativității elevilor, dezvoltarea deprinderii de comunicare coerentă, convingătoare, expresivă, , oferirea de oportunități de exprimare a ideilor, atitudinilor, valorilor si principiilor elevilor, promovarea limbii engleze și a bunei cunoașteri a acesteia.

Coordonatorii județeni ai concursului sunt: prof. Daniel Leotescu- Inspector de specialitate ISJ Dolj, prof. Corina Mitrulescu- Colegiul National Militar „Tudor Vladimirescu”, prof. Camelia Chirciu- Liceul Tehnologic „Ing. Ionete Aurelian”.

La această fază a concursului participă 42 de elevi din ciclul gimnazial si liceal, inscriși la școlile și liceele din Craiova și județul Dolj.