sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marea împăcare: Băluță, iertat de Mangia!

Cosmin Cojocăreanu

Căpitanul CSU Craiova a fost reprimit la antrenamente de către tehnicianul italian și ar putea evolua din primul minut contra celor de la FC Botoșani, în partida de mâine, din semifinalele Cupei României.

De marți, Alexandru Băluță a fost rechemat la antrenamente de Devis Mangia. Mijlocașul oltean fusese exclus din lot după ce și-a criticat antrenorul la finalul meciului cu FCSB. Jucătorul s-a arătat nemulțumit că italianul nu a contat pe serviciile sale din primul minut al derby-ului de pe Arena Națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, Băluță și-a cerut scuze: „Sunt conştient de greşeala pe care am făcut-o, nu mă aşteptam la astfel de consecinţe. Îmi pare rău de ce am spus, nu mă aşteptam la asta. Ceea ce am spus a afectat vestiarul, dar şi pe mine. Nu sunt în lot, trebuie să învăţ din greşeli şi să nu le mai repet pentru că am numai de pierdut. Am mare încredere în băieţi că se vor descurca. Totul depinde acum de mine. Am discutat cu Mister şi am lămurit lucrurile. Sunt pregătit să o iau de la zero şi să mă schimb în bine”, a fost discursul jucătorului.

Chiar dacă și-a turnat cenușă în cap, căpitanul oltenilor nu a fost iertat, rămânând în afara lotului în victoria cu 4-1 contra celor de la Poli Iași. De marți însă a fost rechemat de staff-ul tehnic la pregătire și nu ar fi o surpriză dacă ar fi folosit titular contra celor de la FC Botoșani.

Moldovenii visează la trofeu!

După victoria scurtă de la Timișoara, moldovenii își îndreaptă atenția spre partida de mâine, din Bănie. La finalul partidei de pe Bega, antrenorul Costel Enache a zis: „Au fost ceva nervi la pauză, dar rămânem uniți chiar dacă mai apar unele discuții contradictorii. Subliniez importanța factorului mental pentru meciul cu U Craiova din Cupă de joi. Vrem să mergem cu energii pozitive la Craiova”.

Partida CSU Craiova – FC Botoșani este programată joi, de la ora 20:30, în manșa tur din semifinalele Cupei României, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Celălalt loc în finală și-l dispută FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș.

sursa foto: digisport.ro

Politica