joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută șef pentru Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu pregătește comisia pentru concursul în urma căruia se va stabili conducerea Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Până la ora actuală, o singură persoană s-a dovedit interesată de ocuparea acestei funcții, Constantin Podaru susținând faptul că va depune un proiect în acest sens. Cât privește data concursului, aceasta nu va fi una îndepărtată, dorindu-se ca noul CSM Târgu Jiu, înregistrat luna trecută la Ministerul Tineretului și Sportului, să aibă o echipă de conducere.

Potrivit primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, imediat după ce va fi ocupat postul de director al CSM Târgu Jiu va fi stabilită și organigrama noii structuri sportive. „Postul de director va fi scos la concurs în perioada următoare. Cred că luna aceasta. Ulterior se va stabili o anumită organigramă și se vor scoate și posturile aferente organigramei respective. Vom repecta legea, comisia va stabili persoana care va conduce acest club. Mi-aș dori ca acea comisie să fie formată din specialiști, din oameni care au condus astfel de cluburi. Cred că voi merge pe adrese pe care le înaintez către autoritățile publice locale, către municipiile reședință de județ din țară ca să-mi desemneze personal de conducere din cadrul CSM-urilor. Așa și spune legea. Este un concurs de proiecte. Nu vorbim de un examen. Toți cei care vor dori să participe la concurs trebuie să își depună dosarul și proiectul, iar comisia stabilită prin dispoziția mea va analiza acele proiectele. Avem până acum un singur candidat dar sunt convins că vom avea mai multe persoane. Este o funcție de conducere și când vorbim de o entitate nou înființată sunt convins că sunt foarte mulți oameni care au planuri de management în acest sens. Recunosc că mi-aș dori ca un om din sport să conducă acest club dar e un proiect managerial pe care cineva și-l va asuma, eu nu pot să mă antepronunț”, a declarat Romanescu.

Sediul CSM Târgu Jiu, în discuții

Policlinica Buna Vestire Craiova

Referitor la sediul noului CSM Târgu Jiu nu s-a luat încă o hotărâre în acest sens, existând mari șanse ca această structură să funcționeze în cadrul stadionului. „Cred că clubul va funcționa în cadrul stadionului. Există un spațiu care va fi alocat Clubului Sportiv Municipal dar trebuie clarificată investiția. Avem deja o Sală a Sporturilor finalizată, avem o sală de sport la Liceul Economic, așa că nu cred că vor fi probleme cu pregătirea sportivilor”, a conchis edilul municipiului Târgu Jiu.

Clubul Sportiv Municipal va funcţiona cu mai multe secţii, între care fotbal, handbal, baschet, tenis și box. 

Politica