Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Peste 500 de posturi la Bursa Locurilor de Muncă. Înscrierea angajatorilor continuă

Publicat

pe

Doljenii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați, în data de 20 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj și se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 09.00.

Obiectivul principal al Bursei îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Dintre cei 85 de agenți economici contactați, doar 19 au confirmat participarea. Această situație este cea centralizată până la data de 10 aprilie.„Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional. În această perioadă, reprezentanţii AJOFM Dolj continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor. Până pe data de 10 aprilie 2018 au fost contactaţi 85 de agenţi economici, 19 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante”, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt al AJOFM Dolj.

Se caută ingineri

Firmele care deja au trimis situația posturilor vacante vor veni cu oferte atât pentru doljenii cu studii superioare cât și pentru cei cu studii medii sau care au calificări în diverse meserii. În total, până pe 10 aprilie au fost anunțate 530 de locuri de muncă. „Sunt 33 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (inginer CCIA, inginer de sistem, inginer reţele electrice, inginer electroenergetică, economist, programator, subinginer CCIA) și 497 de locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare în domenii de activitate cum sunt: construcţii, transporturi, servicii în tehnologia informaţiei, telecomunicaţii, comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, industria alimentară (fabricare produse de brutărie şi produse făinoase), industria prelucrătoare (prelucrarea lemnului, instalare maşini şi echipamente industriale), activităţi de contractare pe baze temporare a personalului”, a completat Ghercioiu.

Înscrieri până pe 19 aprilie

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acțiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituție din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A sau o pot transmite pe adresa de e-mailajofm@dj.anofm.roaneta.badulescu@dj.anofm.ro sau pe fax 0351 / 401.557, până pe data de 19 aprilie 2018.

© 2022. Toate drepturile rezervate.