Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bursă a forţei de muncă, pe 20 aprilie, în Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

În data de 20 aprilie 2018, începând cu ora 9:00Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza Bursa Generală a Forţei de Muncă la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, judeţul Vâlcea.

La evenimente sunt aşteptate să participe persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de statutul social, precum şi angajatori din judeţul Vâlcea care doresc să angajeze forţă de muncă în sectoarele economice deficitare.

Persoanele aflate îcăutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, îfuncţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

De asemenea, la Bursă sunt aşteptaţi şi angajatori care vor oferi locuri de muncă pentru ucenici.

AJOFM VÂLCEA

© 2021. Toate drepturile rezervate.