vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Incendiu la Facultatea de Mecanică

Un puternic incendiu a izbucnit, luni, la mansarda laboratoarelor Catedrei de autovehicule rutiere din cadrul Facultății de Mecanică din Craiova. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă.

Reprezentanţii ISU Dolj spun că intervenţia a fost una complexă şi din cauza maşinilor parcate în zonă. Pompierii au reuşit să stingă incendiul înainte ca acesta să producă pagube însemnate.

ISU Dolj a revenit cu detalii: „A ars acoperișul mansardei clădirii Catedrei de autovehicule rutiere din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aprox 500 mp, mobilier, tehnică de calcul ce se afla în cele 6 încăperi situate în mansardă, mobilierul și materialele aflate în corpului central al mansardei. Au fost salvate: parterul clădirii, corpul din partea de est al clădirii, 7 autovehicule aflate în apropierea acesteia și un imobil (casa) aflat pe partea de vest. Cauza probabilă: foc deschis în spatii deschis. Persoană a uitat lumânarea aprinsă pe materiale combustibile (cauciucuri). S-a activat grupa operativă a ISU, nu au fost victime”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica