vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Incendiu într-un bloc din Slatina, pornit de la o lumânare

Balcon distrus de un incendiu izbucnit de la o lumânare Balconul unui apartament din Slatina a fost distrus de un incendiu, duminică dimineață, focul izbucnind de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt,sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că pompierii Detașamentului Slatina au intervenit duminică dimineață, în jurul orei 9.00, în municipiul Slatina, strada Crizantemei, la un incendiu izbucnit la balconul unui apartament. „La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la mobilierul și materialele combustibile din balconul locuinței”, a declarat Băsășteanu.

El a adăugat că pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, iar în urma acestuia au ars mobilier și materiale textile și s-au deteriorat pereții balconului. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, potrivit ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica