joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teribil accident pe DN7. Un copil, de doi ani, a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite

Un copil în vârstă de doi ani a murit, iar alte cinci persoane, printre care un alt copil în vârstă de şapte ani, au fost grav rănite, marţi după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 7, în comuna vâlceană Milcoiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul depăşirii neregulamentare, copilul în vârstă de doi ani aflându-se în autoturismul care a intrat pe contrasens.

Este un accident grav, la Milcoiu. La kilometrul 164, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, în care se afla şi un copil în vârstă de doi ani, care se deplasa pe sensul de mers Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat din Chiajna, judeţul Ilfov”, a explicat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a afirmat că a fost solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea copilului în vârstă de doi ani, care, însă, a intrat în stop cardio-respirator, ulterior decedând.

Colegii noştri intervin la Milcoiu, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme. Sunt cinci victime, din care doi copii, dar în cele două maşini se aflau opt persoane în total. Intervin o ambulanţă SMURD, un echipaj Descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru ambulanţe SAJ. A fost solicitat elicopterul de la Craiova pentru un copil în stop cardio-respirator, însă acesta a murit între timp”, a afirmat reprezentatul ISU.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Politica