joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Se distribuie tichetele sociale de Paște

Acţiunea de distribuire a tichetelor sociale de Paște a început, marţi, prin intermediul Poştei Române, potrivit unui comunicat remis de Primăria Slatina.

Potrivit comunicatului citat, din numărul total de 7.170 cereri depuse inițial către beneficiari, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichete sociale un număr de 7.071 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 15 ianuarie – 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct pe site-ul Primăriei municipiului Slatina, www.primariaslatina.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, se mai precizează în comunicat.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 126 de unități comerciale de pe raza municipiului.

Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă poate fi consultată online în timp real și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Politica