vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Interes zero pentru Casa de Cultură Târgu Jiu. Primăria mai are o șansă

Primăria Municipiului Târgu Jiu are o nouă șansă de a intra în posesia Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, după ce la licitația pentru acest imobil, organizată în data de 2 aprilie, nu s-a prezentat nimeni. Astfel, edilul urbei a convocat o ședință de îndată pentru a aproba sumele necesare în vederea participării la următoarea licitație.

Urmează ca într-o ședință de îndată, convocată miercuri, să aprobăm inclusiv suma de participare la următoarea licitație, atunci când lichidatorul va convoca creditorii pentru a putea analiza noile oferte. În data de 2 aprilie nu a fost nimeni prezent la licitație. Ținând cont de faptul că era vorba de acea sumă evaluată pentru clădire, de 87 de miliarde de lei vechi, nu a fost nimeni interesat”, a explicat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Lichidatorul judiciar, Consulting Company, a evaluat clădirea la 8.700.000 de lei. Municipalitatea a depus o ofertă pentru achiziționarea Casei de Cultură Târgu Jiu, stabilită la 4.100.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica