Interes zero pentru Casa de Cultură Târgu Jiu. Primăria mai are o șansă

Primăria Municipiului Târgu Jiu are o nouă șansă de a intra în posesia Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, după ce la licitația pentru acest imobil, organizată în data de 2 aprilie, nu s-a prezentat nimeni. Astfel, edilul urbei a convocat o ședință de îndată pentru a aproba sumele necesare în vederea participării la următoarea licitație.

Urmează ca într-o ședință de îndată, convocată miercuri, să aprobăm inclusiv suma de participare la următoarea licitație, atunci când lichidatorul va convoca creditorii pentru a putea analiza noile oferte. În data de 2 aprilie nu a fost nimeni prezent la licitație. Ținând cont de faptul că era vorba de acea sumă evaluată pentru clădire, de 87 de miliarde de lei vechi, nu a fost nimeni interesat”, a explicat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Lichidatorul judiciar, Consulting Company, a evaluat clădirea la 8.700.000 de lei. Municipalitatea a depus o ofertă pentru achiziționarea Casei de Cultură Târgu Jiu, stabilită la 4.100.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Accident la Golești. Un tânăr, la spital

Un tânăr de 26 ani, din Râmnicu Vâlcea, a...

Mititelu nu îl mai vinde pe Bauza: „Nu poate să plece”

Adrian Mititelu nu vrea să mai vândă niciun jucător....

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...

Mihai Rotaru are planuri mari cu Andrei Ivan: „Poate să joace în Serie A”

Mihai Rotaru încă are încredere în Andrei Ivan, atacantul...