Interes zero pentru Casa de Cultură Târgu Jiu. Primăria mai are o șansă

Primăria Municipiului Târgu Jiu are o nouă șansă de a intra în posesia Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, după ce la licitația pentru acest imobil, organizată în data de 2 aprilie, nu s-a prezentat nimeni. Astfel, edilul urbei a convocat o ședință de îndată pentru a aproba sumele necesare în vederea participării la următoarea licitație.

Urmează ca într-o ședință de îndată, convocată miercuri, să aprobăm inclusiv suma de participare la următoarea licitație, atunci când lichidatorul va convoca creditorii pentru a putea analiza noile oferte. În data de 2 aprilie nu a fost nimeni prezent la licitație. Ținând cont de faptul că era vorba de acea sumă evaluată pentru clădire, de 87 de miliarde de lei vechi, nu a fost nimeni interesat”, a explicat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Lichidatorul judiciar, Consulting Company, a evaluat clădirea la 8.700.000 de lei. Municipalitatea a depus o ofertă pentru achiziționarea Casei de Cultură Târgu Jiu, stabilită la 4.100.000 de lei.

Populare

Recomandări

Europa se pregătește pentru posibile întreruperi în funcționarea rețelelor de telefonie mobilă

Ceea ce părea odinioară de neimaginat ar putea să...

Proiect de lege: Bolnavii de cancer primesc certificat de handicap

Guvernul pregăteşte un proiect prin care toţi pacienţii să...

Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia joi seară....

Lidl, obligat să renunţe la iepurașii de ciocolată

Cea mai înaltă instanță din Elveția a decis că...