marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean la judecată după ce a încercat să dea şpagă unui poliţist

Un bărbat, de 39 ani, din judeţul Vâlcea, a fost trimis în judecată pentru dare de mită. Acesta i-a oferit unui poliţist 700 de lire sterline pentru a nu îi reţine permisul.

Bărbatul se află sub control judiciar.

La data de 02.03.2018 a fost înregistrat la D.G.A. – S.J.A. Vâlcea denunțul unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, din care reieșea faptul că, la aceeași dată, inculpatul i-a oferit o sumă de bani pentru a soluționa favorabil un dosar în care acesta era cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și astfel să-și redobândească dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Denunțul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea spre competentă soluționare, iar polițiștii din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vâlcea au efectuat în continuare cercetări în conformitate cu ordonanțele de delegare emise de procuror.

În fapt, la data de 02.03.2018, suspectul i-a oferit agentului de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea suma de 700 lire sterline pentru a-l sprijini să-și recupereze permisul de conducere reținut în urma săvârșirii infracțiunii menționate mai sus.

Polițistul a refuzat categoric oferta acestuia și a formulat denunț la D.G.A- S.J.A. Vâlcea, iar în continuare polițiștii au desfășurat activități procedurale pentru administrarea probatoriului, în conformitate cu ordonanțele de delegare emise de procuror”, arată Direcţia Generală Anticorupţie într-un comunicat de presă.

Pe 16 martie, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea agentului de poliție suma de 500 lire sterline cu scopul menționat anterior. El a fost atunci reţinut pentru 24 de ore, însă ulterior instanţa a decis plasarea lui sub control judiciar.

Politica