Internat la Psihiatrie, după ce s-a dezbrăcat în faţa unei femei şi a lovit un poliţist

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Slatina, a fost reţinut de poliţişti, duminică seara, şi apoi internat la Secţia de Psihiatrie, după ce i-a arătat părţile intime unei femei şi a lovit un poliţist cu un corp contondent metalic, în zona feţei, în timp ce omul legii încerca să-l încătuşeze.

Potrivit informaţiilor Jurnalul Olteniei, evenimentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 19.00, pe strada Basarabilor din Slatina. Bărbatul i-a arătat părţile intime unei femei, fiul acesteia chemând poliţia.

A intervenit un echipaj mixt, poliţist şi jandarm. În momentul în care oamenii legii au încercat să se apropie de exhibiţionist, acesta a devenit violent şi a început să lovească în aer cu un obiect contondent din metal. Forţele de ordine s-au apărat, dar atunci când l-au încătuşat pe bărbat, acesta l-a lovit pe poliţist în zona feţei, provocându-i leziuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Exhibiţionistul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, bărbatul fiind înregistrat ca suferind de afecţiuni psihice.

În cauză a fost constituit un dosar penal privind pe numitul N.I., persoană faţă de care a fost solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina luarea unei măsuri de siguranţă provizorii internarea medicală”.

Populare

Recomandări

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt: ”Fermierii care sunt serioşi pot face greşeli pentru că nu sunt instruiţi”

Preşedintele Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt, Ion Păunel, a afirmat...

Accident cu 3 mașini, în Olt. Două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, vineri, în urma...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...