joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Somn confiscat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Svinița, județul Mehedinți, au depistat în trafic un cetăţean român care transporta, în condiţii improprii, cu autoturismul proprietate personală, 36 kg de pește fără a deţine documente legale.

Pe data de 29.03.2018, ora 20.30, în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Svinița – I.T.P.F. Timişoara au oprit pentru control, la intrare în localitatea de frontieră Svinița, un autoturism marca Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla cetăţeanul român Ilie R., în vârstă de 54 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate, în doi saci de rafie, 36 kg de peşte proaspăt din specia somn, pentru care şoferul nu deţinea documente legale. Peștele era transportat în condiţii improprii, bărbatul declarând că l-a cumpărat din localitatea Svinița de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu. Peştele a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  comercializare ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale a peştelui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica