Conecteaza-te cu noi

Actualitate

TÂRGUL DE PAȘTE 2018

Publicat

pe

Primăria Municipiului Craiova invită craiovenii, în perioada 30 martie – 8 aprilie 2018, la Târgul de Paște Craiova 2018.

Evenimentul va avea loc în Piața “Mihai Viteazul” din Craiova și reunește comercianți și producători de produse specific Sărbătorilor Pascale din mai multe zone ale țării.

Pentru ediția din acest an, s-au înscris la Târgul de Paște din Craiova expozanți din Timișoara, Satu-Mare, Harghita, Pitești, Suceava și din județul Dolj. Timp de câteva zile, ei vor oferi vizitatorilor și doritorilor diferite produse de sezon, de la obiecte de artizanat, produse hand-made până la dulciuri de casă gen cozonac, gogoși, fursecuri, prăjituri, pască, plăcinte de casă, ciocolată, dulcețuri și siropuri, clătite, dar și produse tradiționale din carne, alte delicatese culinare și specialități pascale. Nu vor lipsi de la Târgul de Paște nici produsele de panificație, zacusca, ouă încondeiate sau vinul de casă, provenit de la producătorii din Ardeal.

Evenimentul include, pe lângă expozițiile cu vânzare prezentate de comercianți și producători din țară, și o zonă de ateliere de creație și meșteșuguri de Paște, concepută pentru întreaga familie. Astfel, cei mai mici dintre craioveni, ajutați de părinți sau bunici, vor avea ocazia să picteze, să deseneze, să decupeze și să-și realizeze propriile creații decorative specifice Sărbătorilor Pascale: de la obiecte din sticlă, ceramică, până la cele realizate din hârtie, ipsos etc. Zona dedicată copiilor va fi animată de luni, 02 aprilie și până miercuri, 04 aprilie, între orele 12.00 – 16.00, cu atelierele organizate de specialiștii Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman.

SERVICIUL IMAGINE

PRIMĂRIA CRAIOVA