joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu materiale reciclabile

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, miercuri, nu mai puțin de 30 de percheziții în județele Gorj, Mehedinți, Teleorman, Ialomița, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciul în acest caz este de peste 9.000.000 lei, persoanele bănuite de astfel de fapte creând un circuit fictiv derulat prin mai multe societăți comerciale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Gorj, la nivelul județului Gorj, oamenii legii au descins la locuințele unor persoane din Târgu Cărbunești, Târgu Jiu și Motru.

Miercuri dimineață, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Operațiuni Speciale Gorj și polițiști din cadrul județelor Mehedinți, Teleorman, Ialomița, Ilfov și municipiul București au efectuat 30 de percheziţii domiciliare, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală și spălarea banilor, în domeniul materialelor reciclabile, nouă persoane fiind aduse la audieri. Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului de peste 9.000.000 de lei, prin crearea unui circuit fictiv, derulat prin mai multe firme, de achiziții și livrări de materiale reciclabile”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica