marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Consilierii județeni vor să meargă pe furiș, pe banii noștri, la mare, pe litoral!

Consilierii județeni din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, în frunte cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și cei doi vicepreședinți Renata Nanciu și Ionică ,,Minune” Negru, au prins un tupeu ordinar greu de imaginat pentru niște politicieni care ocupă vremelnic o funcție.

În ultima ședință a Consiliului Județean Mehedinți, la final, i-au dat afară pe toți cei prezenți în sală, inclusiv pe reprezentanții presei și au rămas numai ei singuri. Motivul ședinței cu ușile închise a fost acela de a pune la cale o măgărie mai mare decât ei: plecarea în grup la mare, pe litoral, pe bani publici, adică pe banii noștri, motivația oficială fiind cursuri de perfecționare”. Asta chiar dacă anul trecut mulți consilieri județeni au mai fost la așazisele cursuri de perfecționare pe litoral, la mare, cursuri de perfecționare care au costat în jur de 5 miliarde de lei vechi.

Inițial, cei din presă au crezut că se discută chestiuni de siguranță națională, probleme foarte serioase, informații clasificate de nivel ridicat. Nici pe departe. Surse de încredere au spus că domnii consilieri județeni și șefii lor au dorit să discute pe furiș, pe șest, cu pătura în cap, despre cum să își petreacă vara la mare, pe scurt o vacanță nesimțită pe bani publici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Domnul Georgescu Aladin și colegii lui au scos afară din sală pe toată lumea, pentru a rămâne ei singuri, consilierii, pentru a se consulta dacă vor să se mai relaxeze și anul acesta pe litoral, la mare. În vara anului trecut, consilierii județeni au fost trimiși la cursuri de perfecționare tot pe litoralul românesc. Nota de plată de la acea vreme a fost de vreo 5 miliarde de lei vechi. Anul acesta, din cauza scumpirilor, este posibil să fie o cheltuială mult mai mare. Majoritatea a fost de acord. A rămas ca data viitoare să se stabilească lista concretă și suma de bani alocată!”, ne-a declarat unul dintre pereții încăperii.

Politica