Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Şi Scoţia caută căpşunari

Publicat

pe

Scoţia caută 100 de muncitori sezonieri în agricultură, mai exact, pentru culesul căpşunilor.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea arată că, potrivit angajatorilor, cei interesați trebuie să știe că vor participa la cules de căpșuni în sere, aproximativ 7 ore/zi, în funcție de comenzi și de vreme, 5-6 zile/săptămână.

„Durata contractului de muncă este de 3 luni, iar salariul oferit se va face în funcție de cantitatea culeasă, aproximativ 7,50 lire brut/oră. Se cere rapiditate, motivație, coordonare, experiență, iar cunoașterea limbii engleze constituie avantaj. Cei care vor fi selectați, vor fi cazați în caravane de 4-5 persoane, pentru care vor plăti 42 lire/săptămână”, arată AJOFM Vâlcea.

Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din Rm. Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, etaj III, cam. 302, tel. 0350/419.715, iar conform reprezentanţilor Agenţiei, invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util.

Bursele se vor desfăşura la Slatina, jud. Olt, în data de 3 aprilie şi la Tg. Jiu, jud. Gorj, în data de 4 aprilie 2018. Locaţiile bursei se vor transmite persoanelor invitate la bursă, data limită de înscriere fiind 31 martie 2018.

© 2021. Toate drepturile rezervate.