Şi Scoţia caută căpşunari

Date:

Scoţia caută 100 de muncitori sezonieri în agricultură, mai exact, pentru culesul căpşunilor.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea arată că, potrivit angajatorilor, cei interesați trebuie să știe că vor participa la cules de căpșuni în sere, aproximativ 7 ore/zi, în funcție de comenzi și de vreme, 5-6 zile/săptămână.

„Durata contractului de muncă este de 3 luni, iar salariul oferit se va face în funcție de cantitatea culeasă, aproximativ 7,50 lire brut/oră. Se cere rapiditate, motivație, coordonare, experiență, iar cunoașterea limbii engleze constituie avantaj. Cei care vor fi selectați, vor fi cazați în caravane de 4-5 persoane, pentru care vor plăti 42 lire/săptămână”, arată AJOFM Vâlcea.

Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din Rm. Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, etaj III, cam. 302, tel. 0350/419.715, iar conform reprezentanţilor Agenţiei, invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util.

Bursele se vor desfăşura la Slatina, jud. Olt, în data de 3 aprilie şi la Tg. Jiu, jud. Gorj, în data de 4 aprilie 2018. Locaţiile bursei se vor transmite persoanelor invitate la bursă, data limită de înscriere fiind 31 martie 2018.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...