Craiova: Producții din București și Iași ajung pe scena Teatrului Naţional, în aprilie

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova prezintă în aprilie un spectacol de teatru independent din București și un spectacol de dans contemporan din Iași-reprezentații unice- în cadrul programului 11plus1 independent/contemporan.

Pe 03 aprilie- PE JUMĂTATE CANTEC– un one-woman show cu Anda Saltelechi, în regia Cristei Bilciu, producţie independentă Teatrul de Foc, invitată în numeroase festivaluri naționale.

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=nnGy0qs-ydE

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un spectacol despre o generație întreagă– generația cu cheia de gât – ce a crescut marcată de acel univers gri, întunecat, absurd și s-a maturizat cărând în spate traumele pe jumătate neconștientizate ale unei copilării care azi, în lumea așa-zisei democrații colorate în reclame cât magazinele de mari și a grădinițelor cu camere video de supraveghere care bat până în birourile multinaționalelor, pare desprinsă dintr-un film SF.

Spectacolul este programat marțea următoare, de la ora 19:00, la sala Studio.

A doua reprezentație din 11plus1 este producția Teatrului Fix din Iași- LASĂ-MĂ SĂ OM, coregrafia Beatrice Volbea. Un spectacol coregrafic bazat pe raportul uman/inuman, gând/acțiune, sunet/corp/imagine și pofta de a merge cu inima-n picioare. Identitatea se reconfigurează in jurul realităților impuse de societate, de disponibilitatea individului de a se plia pe anumite clișee. Practic, avem tot atatea identități câte roluri experimentăm pe parcursul vieții. 

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=jOOFIwNKTUQ

Lasă-mă să om va fi prezentat pe 17 aprilie, la sala Studio, de la ora 19:00.

Prețul biletelor este de 30 de lei(15 lei redus elevi/ studenți/ seniori) la Agenția teatrală(rezervări la T. 0251413677) și 28 lei pe platforma online.

Pe jumătate cântec: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/265

Lasă-mă să om: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/271

11plus1 a debutat la începutul stagiunii 17/18, iar pana în acest moment au fost prezentate 8 spectacole, 4 ale unor companii de teatru independent și 4 de dans contemporan.

Programul 11plus1 independent/ contemporan are scopul de a susține și încuraja segmentul producțiilor de teatru independent și de dans contemporan. Publicul craiovean este expus astfel unor reprezentații culturale alternative, multe dintre acestea, cu impact educativ, un important aspect fiind faptul că în Craiova scena de dans contemporan este inexistentă. 11plus1 aduce la Craiova artiști, regizori, coregrafi, dansatori, actori din toată țara creând un mediu cultural divers, cu un impact pe măsură.

Populare

Recomandări

„Oltenia Eroică”, lansare la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit lansarea...

Mititelu nu îl mai vinde pe Bauza: „Nu poate să plece”

Adrian Mititelu nu vrea să mai vândă niciun jucător....

Mititelu îi dă replica lui Becali: „Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine”

Adrian Mititelu spune că afirmațiile lui Gigi Becali, în...