vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinul a rămas fără agent termic de ieri

Începând de ieri primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a sistat agentul termic către populație. Și asta în condițiile în care temperaturile sunt scăzute iar vremea este în continuarea foarte rea. Motivul opririi căldurii în plin ger: banii. De fapt lipsa banilor. Mai exact lipsa fondurilor necesare achiziționării de păcură. Păcură pe baza căreia funcționează centrala termică de la Halânga care produce agentul termic pentru Severin. Primarul Severinului Marius Screciu anunțat că s-a ajuns la fundul sacului.

,,Am luat decizia să sistăm agentul termic. Nu se mai poate, nu mai sunt fonduri, s-a ajuns la fundul sacului. Iarna trecută am sistat căldura pe data de 25 martie, atunci ne-a jutat și vremea, acum suntem nevoiți să sistăm căldura cu 5 zile mai devreme. Păcat că vremea este așa cum este dar nu mai sunt bani pentru păcură. Am făcut eforturi foarte mari ca să avem căldură și până acum”, a declarat primarul Marius Screciu.

Acesta a spus că este regretabil că există asociații de proprietari unde unii locatari de la bloc nu și-au plătit deloc datoriile însă pentru anul viitor are un plan bine pus la punct.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Vom lucra de pe acum la un invetar al datornicilor și vom trimite la fiecare în plic câte o informare cu privire la suma datorată și la faptul că dacă nu și-o achită în iarna viitoare asociația respectivă nu va mai primi agent termic. Nu este posibil ca unele asociații să aibă datorii foarte mari, unele personae să nu plătească deloc. Vom lua măsuri în așa fel încât iarna viitoare să beneficieze de căldură doar cei care plătesc”, a declarat primarul Marius Screciu.

Politica