vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSS a dat Maxim la Ișalnița

Clubul craiovean a avut un selecționat în proiectul federal „Performanța are Viitor” în urma trialului de duminică de la Ișalnița.

Stadionul din Ișalnița a fost duminică gazda unei preselecții organizată de Gillette și Federația Română de Fotbal. Din cei 100 de copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani participanți de la numeroase cluburi din Oltenia, Alexandru Maxim (11 ani, CSS Craiova) și Marius Miruță (11 ani, atacant, Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu) au devenit cei doi câștigători și se vor alătura echipei Performanța are Viitor”.

Suntem mândri de faptul că avem un jucător selecționat în formarea acestei echipe a proiectului Performanța are Viitor și sunt convins că acest copil va avea un viitor frumos în fotbal. Preselecția de la Ișalnița a arătat că fotbalul din Oltenia are în continuare copii talentați și a fost un trial destul de bun”, a declarat directorul CSS Craiova, Alin Staicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru Maxim (foto – stânga) care evoluează pe postul de portar la clubul școlar condus de Alin Staicu, și Miruță (foto – dreapta) completează echipa din acest sezon a proiectului Performanța are Viitor, alături de Ionuț Dobre (nelegitimat), Florin Cîniparu (AS Kinder Constanța), Albert Hofman (ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc), Ionuț Canea (ACS Dorna Vatra Dornei), Albert Călin (Flacăra Moreni) și Dragoș Hreceniuc (Juniorul Suceava).

Preselecția de la Ișalnița ne-a reconfirmat pasiunea pentru fotbal pe care o au tinerii din această zonă. În ciuda ploii, am avut ocazia să vedem la lucru tineri jucători talentați și determinați, iar pe lângă cei doi câștigători am văzut tineri care se vor afla în continuare în atenția scouterilor Federației Române de Fotbal”, a declarat Ion Geolgău, ambasador Performanța are viitor”.

Cei mai buni 11 jucători ai acestui sezon vor merge în luna mai la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, pentru un stagiu de pregătire, și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper” a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp. Ultimele trialuri ale stagiunii sunt programate la Cugir (1 aprilie, județul Alba) și Chișineu-Criș (15 aprilie, județul Arad). Performanța are Viitor se desfășoară sub umbrela programului FRF „Împreună suntem fotbal” și are loc în perioada august 2017 – mai 2018.

Politica