O nouă avertizare meteo! COD GALBEN de NINSOARE, polei şi frig. Se va depune strat de zăpadă

ANM a emis, astăzi, noi avertizări cod galben de ninsoare, polei şi frig în toată ţara. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă.

De azi, de la ora 13.30 și până marţi, ora 20.00 se vor înregistra precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, polei, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece.

Vor fi perioade cu precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare în cea mai mare parte a ţării, astfel că pe arii restrânse se va forma polei şi local se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor cu viteze de 50…60 km/h, iar în zona montană înaltă rafalele vor depăşi 70…80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă.

Începând de luni de la ora 18 până marţi la ora 15.00, se vor înregistra precipitaţii moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, strat de zăpadă local consistent, polei, intensificări ale vântului.

 În Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali începând din seara zilei de luni (19 martie) şi până în dimineaţa zilei de marţi (20 martie), temporar vor fi mai ales ninsori moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Îndeosebi în sudul Olteniei se va forma polei.
Mediafax

Populare

Recomandări

Avertizare MAE: Risc ridicat de insecuritate în Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care locuiesc...

ANM: Cod portocaliu de ninsori şi viscol, în Gorj și Vâlcea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare...

Gorj. Profesorul care a întreținut relații sexuale cu o elevă, arestat pentru 30 de zile

Profesorul de informatică George Constantin Ilie, care a întreținut...