VIDEO/Trafic rutier îngreunat pe DN 64, din cauza apei strânse pe carosabil

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe DN 64, la ieşirea din Caracal spre Slatina, din cauza apei strânse pe carosabil de la ploile abundente.

Viceprimarul Caracalului, Octavian Stănescu, a declarat că apa măsoară aproximativ 30 de centimetri, pe unele porţiuni ale străzii. „Drumul nu este închis, dar se circulă cu dificultate. Apa măsoară, pe alocuri, 30 de centimetri”, a declarat Stănescu. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina intervin cu o motopompă. O informare meteo de ploi moderate cantitativ şi averse în jumătatea de vest a ţării şi în regiunile estice, sudice şi centrale, valabilă până miercuri dimineaţa, a fost emisă, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie. Informarea meteorologică, valabilă şi pentru judeţul Olt, intră în vigoare luni, 12 martie, la ora 16 şi expiră pe 14 martie, la ora 08.00. Meteorologii avertizează că, în următoarele zile, va ploua, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice şi centrale.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Olt. Incendiu la Giuvărăști

Pompierii ISU Olt au intervenit miercuri noapte pentru stingerea...

S-a surpat din nou o porțiune din DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu a informat miercuri...

Președintele CNCD, despre interzicerea femeilor la Mănăstirea Frăsinei: ”Sunt lucruri care țin de organizarea internă a cultului respectiv”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a...

Petre Daea: Virusul pestei porcine „a călărit Europa”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că virusul pestei porcine...