IPJ Mehedinți, mașină de făcut bani din amenzi: 700.000 lei în 3 zile!

Caz de cartea recordurilor la IPJ Mehedinți! În doar 3 zile unitatea de poliție, prin salariații ei, a aplicat sancțiuni în valoare de 700.000 de lei, adică 7 miliarde de lei vechi. Dacă o vor ține în ritmul acesta polițiștii mehedințeni vor aduce la bugetul statului bani cu nemiluita. În atare condiții autoritățile statului nu se vor mai putea plânge de lipsa fondurilor. Toată lumea va fi fericită. Cu excepția celor amendați…

Record polițienesc la amenzi

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Mehedinți, în urma celor aproape 25 de acțiuni efectuate de polițiști, în ultimele 72 de ore, au fost constatate aproape 40 de infracțiuni, au fost aplicate 700 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 20 de permise de conducere. În perioada 09-11 martie a.c., peste 480 de poliţişti au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 23 de acțiuni și s-a intervenit la 120 de evenimente, dintre care peste 40 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 38 de infracţiuni, 6 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 700.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 2.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, agent Mădălina Viziru.

Populare

Recomandări