vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târg de Paști în centrul Craiovei. Chiria pentru comercianți, 7 lei pe metrul pătrat

În centrul Craiovei va fi organizat, de la sfârșitul acestei luni, un Târg de Paști. Municipalitatea a anunțat oficial organizarea acestui târg numai printr-un anunț publicat pe site-ul instituției și care îi vizează pe comercianții care vor să-și vândă produsele aici.

Târgul de Paști ar urma să fie organizat în perioada 30 martie – 8 aprilie, cel mai probabil în Piața „Mihai Viteazul”, întrucât Primăria menționează în anunțul publicat pe site-ul instituției „spațiul necesar desfășurării atelierelor (situate în Piața Mihai Viteazu) este pus la dispoziția expozanților de către autoritatea locală, în mod gratuit”, pentru comercianți fiind însă perceput tarif de închiriere.

Zona de ateliere va cuprinde, conform anunțului menționat, spații de încondeiat ouă, sculptură în lemn, obiecte de sticlă, ceramică, tablouri, bijuterii și alte accesorii, instrumente muzicale, ii și costume populare, icoane pictate, felicitări de Paște. Ar urma să fie și o zonă dedicată copiilor cu activități recreative și de divertisment precum și un foișor de animale cu expoziție de iepuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comercianții pot vinde în cadrul târgului obiecte decorative de Paști, dulciuri de casă, băuturi calde, produse tradiționale, lactate și chiar vin și țuică, dar și jucării. Tariful de închiere a spațiilor de vânzare este de 7 lei/mp/zi. Cei interesați pot găsi detalii pe site-ul Primăriei.

Programul obligatoriu de desfășurare, valabil pe toată durata târgului, este următorul:

LUNI – JOI / 10:00 – 20:00 (posibil să stea deschis standul până la ora 21:00)

VINERI – DUMINICĂ / 10:00 – 21:00 (toate standurile se deschid și închid deodată)”, mai menționează reprezentanții Primăriei.

 

Politica