vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestat după ce şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a violat fiica în vârstă de doar 14 ani.
Bărbatul a fost reţinut în cursul zilei de joi şi, în cursul nopţii, instanţa a decis emiterea pe numele său a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că bărbatul şi-a abuzat fiica încă din anul 2014. Mama fetei a fost cea care a sesizat autorităţile, bărbatul fiind acuzat de viol şi şantaj, întrucât le-a ameninţat pe cele două să nu divulge faptele.
„Mama unei minore în vârstă de 14 ani a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea cu privire la faptul că soţul său, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa şi a abuzat o sexual din anul 2014 până în prezent. S-a înregistrat un dosar penal pentru viol şi şantaj întrucât bărbatul le-ar fi şantajat şi ameninţat să nu divulge faptele”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Politica