joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Speranțe pentru Europene

Rămasă cu un singur sportiv legitimat la secția de natație, CSM Drobeta Turnu Severin își pune, în 2018, mari speranțe în Radu Vaipan

În perioada 21-26 martie, înotătorul adus de la CSS Bega Timișoara va participa la Campionatul Național de Tineret de la Bacău, unde va încearca să obțină baremul necesar participării la Europenele de la Helsinki.

Sunt de anul trecut la CSM Drobeta Turnu Severin, iar în toamnă am obținut 2 medalii de aur la Naționalele de Tineret în bazin scurt, de la Hunedoara, în probele de 50 și 100 metri bras. În 2018, îmi propun să iau aurul și la Campionatul Național de Tineret în bazin olimpic, de la Bacău, ca să pot participa la Balcaniadă, dar obiectivul principal în reprezintă calificarea la Europenele din vară, de la Helsinki. Am încredere că pot atinge baremul, a precizat timișoreanul Radu Vaipan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul Daniel Bădescu crede că noul său elev poate să-i calce pe urme multiplului campion național Marius Radu, sportiv plecat de 2 ani la CSM Bacău. Totodată, antrenorul bucureștean mai are un vis.

Lipsa unui bazin propriu la club se vede în continuare. Am pierdut toți sportivii, inclusiv pe copiii transferați de la Aqua Team București, dar încercăm ca secția de natație de la CSM Drobeta Turnu Severin să nu dispară. Acum îl avem pe Radu Vaipan, un sportiv de mare valoare. Ne pregătim la Timișoara și Izvorani, dar eu sper ca, până voi ieși la pensie, să mai pot antrena în bazinul din Severin, unde mi-aș dori să formez o grupă doar din mehedințeni, a precizat Daniel Bădescu.

Acesta a pregătit doar un an sportivii de la clubul severinean în bazinul olimpic de la malul Dunării. Închis în urmă cu un deceniu, din cauza acoperișului aflat în pericol de prăbușire, bazinul din Drobeta Turnu Severin a ajuns între timp o ruină!

Politica