miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Dosare penale pentru 3 șoferi din Severin

Poliția Rutieră Mehedinți întocmește dosare penale pe bandă rulantă. La data de 06.03.2018, în jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe strada Calea Timișoarei din municipiu o autoutilitară, care în urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că aceasta era radiată din circulație de către autoritățile din Suedia de la data de 21.11.2017.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Prins fără permis

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 06.03.2018, ora 21:00, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu un autoturism, deși avea suspendat acest drept.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Prins și beat și fără permis

La data de 07.03.2018, ora 01:30, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiul Drobeta Turnu Severin au oprit pentru control, pe strada Brâncoveanu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Drobeta Turnu Severin. Procedând la verificarea acestuia în bazele de date s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere. Întrucât persoana în cauză emana halenă alcoolică, conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Politica