vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maratonul Olteniei aduce surprize de mărțișor: Dăm startul înscrierilor la cursele tradiționale și introducem o nouă cursă!

Maratonul Olteniei, powered by CEZ România, dă startul primăverii și al înscrierilor la cursele de MTB și Trail Run cu o premieră pe care o aduce cea de-a 6-a ediție a evenimentului: introducerea cursei de maraton (42 km).

Pentru prima dată în istoria Matonului Olteniei, anul acesta alergătorii și cicliștii amatori se vor putea întrece în cinci probe de concurs consacrate în rândul evenimentelor sportive:

Sâmbătă, 25 august – Cursa MTB Cross-country, cu două variante de traseu: scurt, de 33 km și lung, de 51 km.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminică, 26 august – Cursa Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km și marea surpriză a acestei ediții, CURSA DE MARATON DE 42 KM.

Încă de la început, Maratonul Olteniei a pus pe primul loc dialogul cu participanții și partenerii săi, alături de care, de 5 ediții, am evoluat continuu. De aceea, cursa de 42 de kilometri vine în primul rând ca un răspuns la dorințele participanților din edițiile anterioare. Totodată, este și o creștere organică, naturală a evenimentului nostru. Astfel, anul acesta, competitorii Maratonului Olteniei se vor putea bucura atât de traseele clasice, cu care i-am obișnuit, cât și de o ruta nouă, provocatoare, care îi va purta prin frumoasele peisaje din apropierea orașului Râmnicu Vâlcea”, a declarat Martin Zmelik, CEO CEZ România.

Taxe de participare reduse în prima săptămână de înscrieri

În cadrul HappyRegistrationWeek, prima săptămână de înscrieri, cei care doresc să își confirme deja locurile la cursele de MTB sau Trail Run sau să transforme înscrierea la Maratonul Olteniei într-un mărțișor pentru persoana dragă, beneficiază de posibilitatea de a atașa biletului de acces un mesaj personalizat, precum și de prețuri speciale, reduse.

Plata taxei de înscriere se poate face: prin plata online cu cardul (conform instrucțiunilor primite în momentul bifării acestei opțiuni la înscrierea online); prin transfer bancar, în contul Asociației Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu din București, cont în lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917 (persoanele care nu dețin un cont bancar pot face și o depunere în contul menționat, la orice sucursală Unicredit Bank din România).

Pentru mai multe detalii despre înscrieri, taxe de participare, metode de plată, trasee sau categorii de vârstă, consultați regulamentul consursului.

Urmăriți www.maratonulolteniei.ro și pagina de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei și veți afla la timp noutăți despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențe din anii anteriori.

 

            

 

*primii 60 de participanți care se înscriu, indiferent de proba (MTB sau Trail Run), în perioada 1 – 8 martie.

** înscrierea Combo (MTB & Trail Run) se poate realiza doar pentru cursele tradiționale ale Maratonului Olteniei. Cursa de Maraton – 42 km nu este inclusă în acest pachet.

Direcția de Comunicare și Marketing

CEZ România

Politica