joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bijuterii de aur contrafăcute, în magazinele din Craiova

Un kilogram de bijuterii din aur contrafăcute au fost confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din magazinele de profil din Craiova. Polițiștii au întocmit și patru dosare penale, în urma unei acțiuni organizate astăzi.

La data de 07.03.2018, lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților care se comit în domeniul comercializării bijuteriilor din aur.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost efectuate mai multe controale la punctele de lucru ale caselor de bijuterii din Craiova, fiind indisponibilizată cantitatea de 1045 grame bijuterii din aur contrafăcute, în valoare totală de 190.000 lei, care erau expuse spre vânzare și purtau însemnele unor mărci protejate de lege.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru infracţiunile constatate, poliţiştii au întocmite patru dosare penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de expunere spre vânzare de obiecte purtătoare de însemne ale unor mărci protejate de lege”, potrivit IPJ Dolj.

La unul dintre magazinele verificate, polițiltii au găsit 714 gr bijuterii din aur, expuse spre vânzare, care purtau însemnele unor mărci protejate de lege. Bijuteriile, în valoare de 130.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform Poliției Dolj.

Politica