joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liviu Dragnea, susţinut la conducere şi de PSD Vâlcea

Social-democraţii vâlceni au adopotat, vineri, o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Dragnea, aşa cum au făcut-o şi colegii lor de la Dolj.

În cadrul Conferinței Extraordinare, de vineri, a PSD Vâlcea a fost validat și Biroul Permanent Județean, conform Statutului PSD cu modificările și completările ulterioare.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei care au votat unanim REZOLUȚIA propusă de mine. Ne susținem Președintele, pe domnul Liviu Dragnea, necondiționat și cu fermitate, și cred că în această perioadă trebuie să dăm dovadă de unitate și prin toate demersurile noastre să sprijinim ducerea la îndeplinire a angajamentelor din programul de guvernare. A fost, pe lângă Conferința Extraordinară, și un prilej de a ne întâlni la început de an și pentru că suntem în luna martie, le-am transmis colegelor noastre, dar și tuturor doamnelor și domnișoarelor din județul Vâlcea, cele mai calde urări de sănătate și spor în toate și o primăvară sub semnul bucuriei”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica