Liviu Dragnea, susţinut la conducere şi de PSD Vâlcea

Date:

Social-democraţii vâlceni au adopotat, vineri, o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Dragnea, aşa cum au făcut-o şi colegii lor de la Dolj.

În cadrul Conferinței Extraordinare, de vineri, a PSD Vâlcea a fost validat și Biroul Permanent Județean, conform Statutului PSD cu modificările și completările ulterioare.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei care au votat unanim REZOLUȚIA propusă de mine. Ne susținem Președintele, pe domnul Liviu Dragnea, necondiționat și cu fermitate, și cred că în această perioadă trebuie să dăm dovadă de unitate și prin toate demersurile noastre să sprijinim ducerea la îndeplinire a angajamentelor din programul de guvernare. A fost, pe lângă Conferința Extraordinară, și un prilej de a ne întâlni la început de an și pentru că suntem în luna martie, le-am transmis colegelor noastre, dar și tuturor doamnelor și domnișoarelor din județul Vâlcea, cele mai calde urări de sănătate și spor în toate și o primăvară sub semnul bucuriei”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...