Echipele de volei au început cu înfrângeri în play-off

Date:

Atât formația de volei masculin cât și cea de volei feminin ale SCM Craiova sunt angrenate în fazele de play-off ale campionatelor, dar în cadrul unor ligi diferite.

Băieții antrenați de Dan Pascu au debutat duminică în play-off-ul Diviziei A1 pe terenul Stelei București. Împotriva liderului, craiovenii nu au avut nicio șansă și au pierdut în minim de seturi. Steaua s-a impus cu 3-0 (25-19, 25-21, 25-17) pentru a-și continua marșul spre titlul național, deținând un avantaj de patru puncte față de principala urmăritoare Tricolorul Ploiești. Craiova se mai bate cu șanse reale în play-off doar pentru locul patru, ocupat de Zalău, de care o despart cinci puncte. În etapa viitoare, voleibaliștii craioveni vor întâlni echipa din Zalău pe teren propriu.

Altfel, fetele pregătite de Lucian Zlotea evoluează în al doilea eșalon valoric al campionatului feminin de volei, unde sunt prezente în play-off. Aici sistemul este unul diferit, și se joacă cel mai bun din trei meciuri, craiovencele întâlnind în această fază echipa Transilvania Brașov. În primul meci, disputat în deplasare sub Tâmpa, SCM Craiova a pierdut cu 3-0 (25-23, 25-16, 25-7). Următoarea partidă se va disputa la finalul săptămânii în Bănie.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...