vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu Dinamo, victoria e obligatorie!

După ce vremea le-a interzis oltenilor să își dispute derbiul cu eterna rivală din capitală la începutul primăverii, în această seară nu mai există scuze care să nu facă mult așteptata întâlnire dintre CSU și Dinamo posibilă și, de ce nu, una spectaculoasă. Deși vremea rece mai persistă, cele două echipe trebuie să facă abstracție de temperatura scăzută pentru că tribunele vor ridica cu siguranță temperatura cu câteva grade pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa pregătită de Mangia va întâlni astăzi, de la ora 17.00, Dinamo București în duelul decisiv din sferturile de finală ale Cupei României. Această întâlnire a mai avut loc de două ori în acest sezon în campionat, iar de fiecare dată s-a încheiat cu scorul de 2-2. Meciul dintre CSU Craiova și Dinamo din această seară va fi ultimul din acest sezon pentru că formația alb-roșie nu a reușit calificarea în play-off, în timp ce echipa craioveană se va bate la titlu până la finalul stagiunii. Cum și Cupa este un obiectiv pentru olteni, aceștia vor da totul în partida de azi pentru a merge mai departe în semifinale, dar cu siguranță vor întâlni o rezistență mare din partea dinamoviștilor care mai au de luptat doar în această competiție.

E clar că este un meci foarte important și va fi foarte dificil. Pentru adversari este ultima șansă de a salva sezonul. Vor veni aici foarte motivați, dar sunt sigur că noi vom fi foarte concentrați și vom avea o atitudine foarte bună. Nu știu dacă e bine că Dinamo vine cu orgoliul rănit. Eu mă gândesc doar la echipa mea, nu și la formația oponentă. Sunt foarte concentrat pe ceea ce face echipa mea, pe modul cum pregătim acest joc, iar restul lucrurilor nu sunt atât de importante. E greu de crezut că vor schimba ceva în câteva zile de la numirea lui Florin Bratu, dar dacă vor veni cu noutăți legate de sistem, de stil de joc, noi suntem pregătiți să le facem față. Îmi doresc să avem stadionul plin la meciul cu Dinamo, pentru că este un meci în care avem nevoie de ajutorul fanilor“, a declarat Devis Mangia, în cadrul conferinței de presă susținute înainte de data inițială de disputare a meciului.

Toate meciurile cu Dinamo sunt speciale”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și bulgarul Zlatinski a oferit câteva impresii pentru derbiul din Cupă cu Dinamo, spunând că mereu întâlnirile cu “câinii roșii” sunt unele speciale. Dacă noi vom fi mai motivați și mai agresivi decât ei, cred că avem șanse bune de calificare. E un singur meci și trebuie să intrăm concentrați pe teren. Toate meciurile contra lui Dinamo sunt speciale pentru mine și pentru întreaga echipă. Toate meciurile sunt importante pentru noi. Trebuie să câștigăm cu Dinamo, pentru că ne interesează Cupa, dar și după, în play-off, pentru că luptăm pentru campionat. Acolo avem zece finale și suntem mult mai concentrați decât în sezonul regulat“, a afirmat Zlatinski, în cadrul aceleiași conferințe de presă.

Politica