marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remiză albă între doljeni

Profitând de amânarea returului cu o săptămână, grupările autohtone din C4 au terminat la egalitate amicalul jucat sâmbătă pe „Aripile”.

Echipa a doua a CSU Craiova a remizat, scor 0-0, cu formația CSO Filiași, condusă în acest moment de portarul de legendă al Craiovei Maxima, Silviu Lung. În meciul disputat pe arena de la „Aripile” prima repriză a jocului a fost controlată în mare parte de oaspeți, care au avut două ocazii de gol prin Dinu și Preda, însă, ulterior, raportul ocaziilor s-a mai echilibrat, Borța având o bună șansă de gol, iar Vali Constantin a țintit bara de la 10 metri lateral dreapta. După pauză ocaziile de gol mari le-au aparținut elevilor lui Silviu Lung, iar Dinu și Căle l-au evidențiat pe Laurențiu Popescu. În ciuda ocaziilor avute, nici una dintre echipe nu a reușit să se impună în acest ultim joc de pregătire.

Antrenorii „satelitului”, Corneliu Papură și Mugur Gușatu, au optat pentru următorul „11”: L. Popescu – Borța, Ion, Puțaru – Trocan, Șerban, Buzan, Enache – Constantin, Baicu, Mihăilă. Pe parcursul reprizei a doua au fost introduși pe gazon toți jucătorii de pe banca de rezerve și anume: Constantinescu, Vlădulescu, Ciutică, Dinu, Frăsineanu, Albăstroiu, Trancă și Vadasis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul celor de la CSO Filiași, Silviu Lung, a mizat pe următoarea echipă: Nedianu – Calu, Lupu, Preda, Tereche – Tudor, D. Stancu – Geanimu, Badea, Crușoveanu – Dinu. Au mai jucat: Al. Stancu, Chiriță, Toshi, Roman, Papa și Borneci.

Până la meciul cu filieșenii trupa lui Papură mai obținuse patru victorii, 6-0 cu Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a 4-a Gorj), 2-0 cu Atletic Bradu (locul 8 în C3), 9-1 cu Flacăra Horezu (locul 1 în Liga a 4-a Vâlcea), 3-1 cu FCM Alexandria (locul 2 în C3), și două înfrângeri, 1-4 cu ACS Petrolul 52 (liderul din C3), respectiv 2-4 cu Voința Turnu Măgurele (locul 3 în C3). În schimb pentru CSO Filiași meciul cu „satelitul” a fost al cincelea joc de verificare susținut în această, bilanțul arătând astfel: o înfrângere (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu), o remiză (2-2 cu Sporting Roșiori) și două victorii (2-1 cu Academia „Gică Popescu” U19 și 3-1 cu CS Mioveni II).

Acest joc a fost ultimul amical pentru CSU 2, care la sfârșitul acestei săptămânii, mai precis sâmbătă, de la ora 15, va evolua pe teren propriu împotriva grupării Club Sportiv Municipal Lugoj.

În celelalte meciuri ale rundei a 17-a se vor juca: 10 martie, ora 15 – CSM Școlar Reșița – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, ACS Ghiroda – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara, CS Şoimii Lipova – Gloria Lunca Teuz Cermei, Millenium Giarmata – AFC Hermannstadt 2, ACS Şirineasa – Naţional Sebiş, CNS Cetate Deva – Internaţional Băleşti, iar ACSO Filiaşi va sta.

În clasamentul Ligii a 3-a, seria a 4-a, conduce ACS Șirineasa, care acumulează 36 de puncte, urmată de CSU 2 Craiova – 29 și CSM Lugoj – 29. CSO Filiași se află pe locul 8 cu 20 de puncte, iar, o altă echipă olteană, Internațional Bălești se situează pe locul 13 cu 10 puncte.

Politica