vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Leo de la Strehaia, săltat de poliţişti. A încercat să înşele un american

UPDATE/Leo de la Strehaia a fost reţinut, luni seara, de poliţiştii mehedinţeni, pentru 24 de ore. El va fi prezentat, marţi, Judecătoriei Strehaia cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de înşelăciune.


Leo de la Strehaia a fost săltat de poliţiştii din Arad şi va fi dus la audieri în Mehedinţi, el fiind acuzat că a încercat să înşele un american vânzându-i o statuetă din aur fals. El cerea 40.000 lei pe statuetă. În acest caz vor fi audiate mai multe persoane, întrucât poliţiştii au constatat că este vorba de un grup mai mare de hoţi care acţiona prin metoda „împrietenirii”.

Poliţiştii mehedinţeni au descins, luni, în opt locaţii din judeţele Mehedinţi şi Dolj, dar şi în Bucureşti, la domiciliile suspecţilor. Aceştia ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 50.000 lei. Leo de la Strehaia nu a fost găsit la domiciliu, însă a fost depistat în Arad şi reţinut de poliţiştii de acolo. El va fi adus la audieri în Strehaia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 5 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei”, potrivi IPJ Mehedinţi.

Poliţia a anunţat că 10 persoane vor fi audiate în acest caz, dar şi că urmau a fi puse în aplicare 2 mandate de aducere cu însoțitor pe raza județelor Mehedinți și Argeș.

Politica