joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/A fost prins autorul jafului armat la o casă de pariuri din Craiova

Bărbatul care, vineri seară, a jefuit cu ajutorul unui pistol o casă de pariuri din Craiova a fost reținut, sâmbătă după-amiază, de polițiștii doljeni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că individul a fost prins în urmă cu puțin timp și va fi adus la audieri la sediul IPJ Dolj. Polițiștii au găsit pistolul folosit în jaf. Este vorba despre o jucărie, dar va fi supus unei expertize.

 

„În urma activităților investigative desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, a fost depistat bărbatul în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, din data de 2 martie, de la agenția de pariuri sportive din Craiova. La acest moment, la domiciuliul bărbatului, din Craiova, polițiștii efectuează o percheziție, pentru depistarea sumei de bani sustrase, precum și a obiectelor susceptibile a fi folosite la comiterea faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior acesta va fi condus la sediul Poliției Municipiului Craiova, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Vineri seara, tânărul a intrat într-o agenţie de pariuri din oraş şi, ameninţând cu un pistol, a reuşit să fugă cu suma de 7.000 lei.

Politica