sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii lui Dobrescu, favoriți la etapa de calificare

La sfârșitul acestei săptămâni, CSM Drobeta Turnu Severin participă cu 8 sportivi la etapa de calificare a Campionatului Național de lupte libere, rezervat juniorilor, de la Câmpulung Muscel.

Clubul severinean va miza pe Elena Bușoi (50 kg), Denisa Breazu (50 kg), Adina Giura (59 kg), Roxana Capezan (65 kg), Valentina Ungureanu (68 kg), Larisa Nițu (72 kg), Andrei Breazu (69 kg) și Andrei Seimeanu (100 kg), iar antrenorul Marin Dobrescu speră să se califice toți sportivii care au făcut deplasarea spre localitatea argeșeană.

Eu am încredere că toți se vor califica în finala care va avea loc în luna iunie, tot la Câmpulung Muscel. Până atunci, pe 21 aprilie, la Drobeta Turnu Severin, va avea loc Cupa României, la toate categoriile de vârstă, a spus Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La podium, la Craiova

Acesta a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu șase copii la Memorialul Ilie Marinescu, de la Craiova, iar cinci dintre ei au urcat pe podiumul de premiere. Astfel, Alexandru Ungureanu (48 kg) a pierdut finala, iar Oana Vânturache (48 kg), Patricia Manofu (51 kg) (foto), Andrei Bărbulescu (36 kg) și Darius Ungureanu (62 kg) s-au clasat pe locul al treilea, la categoriile respective de greutate.

A fost primul concurs de verificare la care am participat în acest an. Ediția din 2018 a Memorialului Ilie Marinescu s-a desfășurat doar la categoriile de vârstă 2005-2006 și 2007-2008, iar la competiție au participat 180 de copii. Noi am fost, pe cont propriu, cu 6 sportivi, iar 5 dintre ei au urcat pe podiumul de premiere, a precizat antrenorul severinean Marin Dobrescu.

Politica