joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigel Ştirbu, cu tentaculele în PNL Olt

Deşi susţine sus şi tare că el este cel care decide în PNL Olt, Liviu Voiculescu are de fapt o putere limitată, iar deputatul Gigel Ştirbu este cel care conduce de facto filiala judeţeană, prin oamenii pe care a reuşit să şi-i impună la Organizaţia de Femei, cea de Vârstnici şi la Tineret.

Potrivit surselor Jurnalul Olteniei, Gigel Ştirbu nu a lăsat în niciun moment din mână puterea în PNL Olt. Chiar dacă nu mai deţine funcţia de preşedinte al filialei judeţene, deputatul îşi exercită influenţa prin interpuşi, oameni pe care i-a împins în diverse funcţii de conducere în partid: Ionuţ Comănescu, la şefia TNL, Luminiţa Popescu, la OFL şi Aurel Roşu, la Persoanele de Vârsta a Treia.

Totul, spre interesul propriu al lui Ştirbu. Acesta nu urmăreşte ridicarea PNL în sondaje şi în intenţia de vot, ci prinderea unui loc eligibil pe lista de europarlamentare, poziţie din care ar sta liniştit, la Bruxelles şi Strasbourg, pentru următorii cinci ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La ce se întâmplă în PNL, este greu de crezut că vom ieşi pe locul doi. Uitaţi-vă la Olt. Aici continuă să conducă Ştirbu, indiferent ce spune Voiculescu. El conduce organizaţia judeţeană, dar Comănescu al cui e? E angajatul lui Ştirbu. Organizaţia de femei e condusă de Luminiţa Popescu, apropiată de Ştirbu. Pensionarii sunt conduşi de unchiul lui Ştirbu”, au declarat sursele citate, pentru Jurnalul Olteniei.

Totodată, Gigel Ştirbu nu este străin nici de mazilirea lui Sorin Ţârcomnicu şi propulsarea în fruntea PNL Slatina a omului de afaceri Gabriel Buliteanu.

„Ştirbu nu-l suportă pe Gabriel Buliteanu şi ştiţi ce s-a întâmplat privind sondajul la alegerile locale din 2016. Este clar, însă, că are nevoie de bani. Atunci s-au gândit să-şi bată joc de Buliteanu, care îşi doreşte foarte mult să se afirme. Pentru bani l-au luat! Însă se plătesc nişte contribuţii la partid şi nu micuţe, însă avem acolo de ţinut nişte fetiţe frumoase, cu şofer şi toate cele”, a mai spus sursa Jurnalul Olteniei.

Nu mai târziu de săptămâna trecută, Liviu Voiculescu a ţinut să declare, în cadrul unei conferinţe de presă că deputatul Gigel Ştirbu nu mai are nicio influenţă în ceea ce priveşte soarta filialei.

Politica