vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean a încercat să mituiască doi polițiști din Olt

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost trimis în judecată, sub control judiciar, fiind acuzat că a încercat să mituiască doi poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Olt.

Potrivit unui comunicat remis de Direcţia Generală Anticorupţie, în data de 18 iulie, la sediul DGA – SJA Olt au fost înregistrate două denunţuri formulate de către agenţi de poliţie în cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, în legătură cu faptul că la aceeaşi dată, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe linie rutieră, le-a fost oferită suma de 100 lei de către un bărbat, pentru a nu lua măsurile legale, deoarece a fost depistat conducând o autoutilitară, fără toate documentele personale şi ale autovehiculului asupra sa şi pentru că efectuase o depăşire neregulamentară. Mituitorul a fost plasat sub control judiciar.

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul DGA – SJA Olt au fost delegaţi să efectueze activități de cercetare penală și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator. Precizăm că la data de 8 februarie 2017, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar în privinţa inculpatului pe o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul citat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica