Covaciu continuă să adune medalii

Desfășurat la Arad, Campionatul Național de Judo pentru Cadeți (U18), individual, masculin și feminin, a adus 4 medalii, dintre care una de aur, pentru CSM Drobeta Turnu Severin

Clubul severinean are și în acest an o campioană națională la cadeți, după ce, în 2017, Ana-Maria Stroe (40 kg) cucerea aurul la Suceava. În 2018, la Arad, titlul a revenit Iasminei Covaciu, care s-a impus în limitele categoriei 48 kg. Colega sa de club Ana-Maria Vladu (40 kg) s-a clasat pe locul secund, iar Roberta Ioviță (52 kg) și Vlad Topală (81 kg) au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

Mă bucur că am devenit campioană națională la cadeți, după titlul cucerit la copii și juniori. Anul trecut, la naționalele de cadeți de la Suceava, m-am clasat pe locul al treilea. Acum, am câștigat, prin ippon, toate cele trei meciuri. Sper să iau medalie din nou la Balcaniadă, dar și la Europenele de cadeți, a declarat severineanca Iasmina Covaciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sportiva de la CSM Drobeta Turnu Severin a cucerit în 2017 medalia de aur la Naționalele de Juniori (U21) și bronzul la Naționalele de Tineret (U23), deși avea doar 15 ani! La Balcaniada de juniori de anul trecut, Covaciu și-a adjudecat bronzul.

Populare

Recomandări

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Nici 2%, procentul turiștilor străini din totalul celor care aleg să viziteze Oltenia!

Turismul rămâne cel mai dezvoltat domeniu economic în județul...

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...