vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rami Hadar s-a întors la SCM Craiova

Antrenorul israelian a revenit în postura de tehnician al formației de baschet masculin a SCM Craiova după ce și-a rezolvat problemele cu viza de ședere. Rami Hadar se întoarce astfel pe banca echipei craiovene pentru a pregăti ultima parte a sezonului.

„Mă bucur că m-am întors la Craiova, la familia mea, Craiova este a doua mea casă. Am fost în permanentă legătură cu staff-ul meu, am știut ce se întâmplă la echipă. Îi mulțumesc lui Ako Todorov pentru această perioadă în care nu m-am aflat la echipă. Chiar dacă va fi foarte greu, vom lupta pentru calificarea în Top 6, iar dacă nu vom reuși, sunt încrezător că putem obține locul 7 sau 8. Toate mutările din ultima perioadă s-au făcut și cu consultarea mea”, a declarat antrenorul Rami Hadar.

Sebastian Ionescu, ultima achiziție a echipei de baschet

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM Craiova și-a mai întărit lotul de baschet masculin prin cooptarea tânărului jucător craiovean Sebastian Ionescu, ultima dată la CSM Oradea. “Sunt foarte fericit că voi juca pentru Craiova, sunt foarte optimist ca va urma o perioadă bună, și sper să ne atingem obiectivul, locurile 1-8, dar să luptăm și pentru locurile 1-6. Mi-am dorit foarte mult să se realizeze transferul și să joc pentru echipa orașului natal. Este o bucurie că am venit aici și îmi stă bine în albastru. Trebuie să vedem cum voi evolua și dacă va fi totul bine, vom vorbi despre o negociere, aș putea să iau și banderola de căpitan și să urcăm cât mai mult în clasament. De fiecare dată când veneam la Craiova ca adversar și auzeam imnul Craiovei mi se făcea pielea de găină”, a spus baschetbalistul.

Politica