joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi „plombe” la Pandurii

În săptămâna premergătoare reluării campionatului, echipa pregătită de Adrian Bogoi și-a completat lotul, și așa subțire din punct de vedere numeric, cu fundașul Cristian Munteanu (37 ani) și mijlocașul Drilon Cenaj (20 ani).

Dacă Munteanu a jucat în tur la Olimpia Satu Mare, bosniacul Cenaj provine de la divizionara secundă din Croația NK Novigrad. Pandurii i-a mai adus în această iarnă pe: Mihai Moga (portar, ex ASA Târgu Mureş), Robert Băjan (fundaş dreapta, ex ASA Târgu Mureş), Milenko Skoric (mijlocaş la închidere, ex Kolubara Lazarevac), Cosmin Ionică (atacant, ex Naţional Sebiş) şi Brian Lemac (atacant, ex “U” Cluj), dar l-a pierdut pe golgheterul Gabriel Dodoi, declarat liber de contract de comisiile FRF, pentru neplata salariilor. Ciprian Rus (plecat la Dunărea Călărași), Dudu Drugă (la ACS Șirineasa), Daniel Lung (la ACS Șirineasa), Vlad Bujor, Sergiu Homei și Enis Djurkovic au părăsit și ei echipa din Târgu Jiu, care, între timp, l-a împrumutat pe tânărul portar Ovidiu Jianu la Internațional Bălești.

Despărțiri s-au produs în această iarnă și la nivelul staff-ului administrativ. Astfel, organizatorul de competiții Viorel Cioară a părăsit clubul după 16 ani și a plecat la muncă în Anglia, iar secretarul general Daniel Băloi și-a dat și el demisia!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cauza probelemlor financiare, mai mulți jucători au refuzat în iarnă să vină la Pandurii.

Am sunat foarte mulţi jucători, din păcate pe unii dintre ei nu am reuşit să îi conving să vină. Unii au avut oferte din prima ligă și a trebuit să mă reorientez. Vorbisem cu Elek, dar a semnat cu Juventus Bucureşti, vorbisem și cu Daniel Florea, dar mi-a zis că are ofertă din Kazahstan. I-am sugerat să meargă totuși acolo, pentru că după o anumită vârstă contează și aspectul financiar”, a explicat noul director sportiv Emil Dică.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii va întâlni Metaloglobus, pe stadionul Minerul din Motru, iar antrenorul echipei gorjene se teme de starea gazonului. „Sâmbătă începem campionatul şi ne dorim foarte mult victoria.

Au plecat foarte mulţi jucători, practic nucleul echipei. Metaloglobus are o echipa organizată şi cred că va fi un meci încins. Câştig de cauză va avea echipa care se va adapta condiţiilor meteorologice anunţate”, a precizat Adrian Bogoi.

Acesta are și o serie de jucători accidentați.

Din păcate, există ceva probleme de lot, inclusiv la nivel de prim unsprezece. Skoric s-a accidendat în ultimul amical și e incert pentru debut. Șendroiu, care de 2 luni nu se mai antrenează, nu cred că ne va putea ajuta acum, iar ceilalți cu probleme medicale, Șut și Băjan, sper să fie apți până sâmbătă”, a dezvăluit Bogoi.

Politica