joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un minor a încercat să dea şpagă poliţiştilor care l-au prins la volanul unei maşini

Un copil de 15 ani a încercat să dea şpagă unor poliţişti care îl prinseseră la volanul unui autoturism. Baiatul este acum cercetat penal atât pentru conducere fără permis cât şi pentru dare de mită.

Adolescentul a luat autoturismul tatălui său, fără ca acesta să ştie, şi a plecat la plimbare prin oraş. Pe strada Ion Augustin a fost depistat de doi agenţi de la Secţia 2 de Poliţie Craiova.

„Duminică, 18 februarie a.c., în jurul orei 17.30, un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, format din agent principal Ivan Mircea și agent principal Grigoruță Dănuț,  l-a depistat pe str. Dr. Ion Augustin din mun. Craiova, pe D. E., de 15 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, proprietatea lui C. Marian, din mun. Craiova, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel în cauză a fost condus de polițiști la sediul Secției 2 Poliție Craiova, iar în timpul cercetărilor, conducătorul autoturismului a încercat să scape de rigorile legii și a oferit celor doi polițiști suma de 200 de euro în încercarea de a-i convinge pe aceștia să nu îi întocmească acte procedurale conform legii”, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Poliţiştii au sesizat însă Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj care a organizat un flagrant. Adolescentul a fost prins în timp ce oferea poliţiştilor cei 200 de euro. El este cercetat penal pentru dare de mită şi conducere fără permis.

Politica