vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSS Slatina Under 19, amical victorios cu LPS Piteşti

Echipa de fotbal CSS Slatina Under 19 a primit, sâmbătă, vizita celor de la LPS Piteşti, în cadrul unui prim joc de pregătire după cantonamentul de la Călimăneşti. Gruparea aflată sub comanda lui Marius Popa a dominat jocul de la un capăt la altul, reuşind să se impună, în ciuda problemelor de lot, cu scorul de 3-0.

CSS Slatina Under 19 pregăteşte intens stagiunea de primăvară în care va debuta cu două meciuri extrem de dificile.

Gruparea pregătită de Marius Popa va începe meciurile oficiale din campionat cu un joc din cadrul ultimei etape a turului, pe 10 martie, în compania liderului CSU Craiova. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, formaţia din Bănie fiind superioară la golaveraj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 14 martie, CSS Slatina va evolua în sferturuile de finală ale Cupei României, în compania câştigătoarei meciului Viitorul Constanţa-CSA Steaua Bucureşti. În aceste condiţii, gruparea pregătită de Marius Popa a dat startul jocurilor de pregătire.

Sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”, CSS Slatina s-a impus, scor 3-0, cu LPS Piteşti. Golurile au fost marcate de Nichita, Turlea şi Coman.

„Jocul a fost la discreţia noastră, deşi am avut câţiva jucători răciţi sau accidentaţi. Sunt mulţumit în mare parte de evoluţia echipei, mai ales că a fost primul joc de verificare după stagiul centralizat de la Călimăneşti”, a declarat antrenorul echipei de la CSS Slatina, Marius Popa.

Juniorii Under 17 de la CSS Slatina au evoluat, de asemenea, în compania reprezentativei similare la LPS Piteşti, pe care au învins-o cu 5-0.

Politica