vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Anchetă după ce o fetiţă în vârstă de 12 ani a ajuns gravidă la spital

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce o fetiţă în vârstă de 12 ani, de etnie romă, din judeţul Vâlcea, a ajuns la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea, unde a fost supusă unei operaţii de cezariană de urgenţă, fătul pe care îl purta în pântece murind.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, medicul Dan Ponoran, a declarat că fata a ajuns la unitatea medicală, duminică, fătul fiind deja mort.

„Este vorba despre o fetiţă în vârstă de 12 ani, însărcinată, cu apoplexie utero-placentară. I s-a făcut cezariană de urgenţă pentru că fătul era deja mort, fiind vorba despre o sarcină neurmărită. Pacienta este stabilă, internată în Secţia de reanimare”, a afirmat Ponoran.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal, în acest caz, fiind desfăşurate cercetări pentru act sexual cu un minor.

„Ştim despre speţă, colegii s-au sesizat pentru act sexual cu un minor şi efectuează cercetări în acest caz. Aşteptăm să vedem care vor fi concluziile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Politica