marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a: Victorii trase la indigo

Cele două echipe doljene din C4 au administrat același scor, 3-1, formațiilor care evoluează în Liga a 3-a, seria a 3-a.

Miercuri a fost zi de fotbal la baza de la „Aripile”, unde cele două grupări doljene din C4 au susținut teste de verificare. Startul a fost dat de CSU 2 Craiova care a repurtat o victorie mult mai clară decât o arată scorul de 3-1, în fața ocupantei locului secund în C3, FCM Alexandria. La pauză scorul a fost egal, 1-1, golul craiovenilor fiind marcat de Borța, în timp ce pentru oaspeți a puncat Terci. La reluarea părții secunde și-a intrat în rol talentatul atacant Jovan Markovic, care după ce a irosit 2 ocazii, s-a distrat apoi cu defensiva teleormăneană și a marcat pentru 2-1. Rezultatul final a fost stabilit de Alex Vulpe, care a reluat plasat de la 16 metri. La CSU 2, antrenorul Cornel Papură a început jocul în formula: L. Popescu – C. Ion, Puțaru, Constantinescu – Borța, Buzan, Al. Dinu, Trocan – Frăsineanu, Baicu, Trancă. Au mai intrat: Vlădulescu, Albăstroiu, Ciutică, Nichifor, Vulpe și Markovic. De partea cealaltă, tehnicianul oaspeților, Marius Stoica, s-a bazat pe: Olteanu – Sârbu, David Adelin, Ciocoteală, Gheorghe – Mitran, Calofir – Căpățână, Desculțu – Radu Florin, Terci. Au mai evoluat: Cristică, Ciambru, Boșoteanu, Vâlcică, Vârtej, Călin și Barbălată. Pentru „satelitul” de la CSU a fost a patra victorie consecutivă, după ce obținuse următoarele succese: 6-0 cu Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a 4-a Gorj), 2-0 cu Atletic Bradu (locul 8 în C3) și 9-1 cu Flacăra Horezu (locul 1 în Liga a 4-a Vâlcea).

Imediat după încheierea meciului dintre CSU 2 și FCM Alexandria s-a disputat un alt joc între reprezentantele seriilor a 4-a și a 3-a: CSO Filiași – CS Mioveni 2. Meciul a fost câștigat de doljeni, care au repetat scorul din meciul anterior. 3-1 a fost pentru trupa lui Silviu Lung, care a marcat în prima repriză prin Cătălin Dinu și Roman, apoi după pauză Mierlea a punctat pentru argeșeni, în timp ce Buleică a stabilit rezultataul final. La CSO Filiași au jucat: Nedeianu – Calu, Lupu, Tereche, Crușoveanu – Roman, D. Stancu, Tudor, Borhot – Geanimu, C. Dinu. Au mai intrat: Munteanu -A. Stancu, C. Preda, Al. Chivu, Borneci, Căle, Stăiculescu, Buleică, R. Chiriță și Toshi. CS Mioveni 2, antrenată de Iordan Eftimie, s-a prezentat astfel: Toma – Bărăscu, Marinescu, Turcin, Dumitrilă – Mierlea, Popa, Mincă, Al. Preda – Iamandi, Comănescu. Au mai intrat: Oprea – Chiță, Boșneag, Anghel, Bălan, Paladi, Tărâță, Luca. Următorul joc al doljenilor va fi pe 17 februarie, de la ora 14, când vor întâlni, tot pe stadionul „Aripile”, pe Sporting Roșiori (locul 11 în C3). Această grupare a pierdut amicalul de miercuri din deplasare cu bucureștenii de la Progresul Spartac, iar formula de joc a fost: Bușcă – Voicu Cătălin, Ivanică, Cristil, David, Velica, Ciubuc, Lătea, Brînceanu, Cercel, M. Voicu. Au mai fost folosiți: Ciobanu (portar), Tonca, Mitruleasa, Croitoru, Mohora, Mocofan, Dumitrescu și Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica