vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Percheziții polițienești la hoți de lemne

Polițiștii mehedințeni ai Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate unelte și material lemons.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat 11 percheziții domiciliare în comuna Vlădaia la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni silvice. Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi sustras material lemons din pădurile situate în împrejurimile comunei Vlădaia. În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat circa 12 m3 material lemnos, esență salcâm, și mai multe motofierăstraie. De asemenea, au fost identificați doi bărbați de 35, respectiv, 39 de ani, ambii din comuna Vlădaia, bănuiți de comiterea mai multor furturi de material lemons. Persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, ulterior față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ocazie cu care au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca la data de 13.02.2018 să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale.

Transport ilegal de pește depitat de polițiștii rutieri

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au ridicat în vederea confiscării peste 220 kg de pește și au indisponibilizat un autoturism.
La data de 12 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți, au depistat în trafic, pe DN6-Strehaia, un bărbat de 38 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism, cu care transporta 227 kg de pește, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente de transport.
Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.

Politica