joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Lupii tineri din Poliție bagă spaima în derbedei

Subofițerii de poliție tineri din Mehedinți, proaspăt angajați la Posturile Comunale de Poliție din Livezile, Rogova și Vânjuleț sunt dornici de afirmare în munca lor. Iar rezultatele muncii în echipă nu întârzie să apară. Cele mai recente cazuri rezolvate în toată zona de jurisdicție a Secției Rurale Vânju Mare de care aparțin sunt diverse: șoferi în neregulă care se credeau intangibili pe drumurile de țară prinși, furturi cu autori necunoscuți rezolvate în câteva ore, contrabandiști de țigări puși cu botul pe labe în miez de noapte etc. Cu puțin timp în urmă polițistul Daniel Ungureanu de la Postul de Poliție Livezile în echipă cu polițistul Gheorghe Molea de la Postul de Poliție Rogova și cu polițistul Cristian Boboescu de la Postul de Poliție Vînjuleț au desfășurat o acțiune specifică tocmai pe raza satului Almăjel, comuna Vlădaia. A fost o surpriză neplăcută pentru cei certați cu legea de aici, prezența unor polițiști ,,străini”. Unul dintre aceștia este un bărbat în vârstă de de 56 de ani care își făcuse un obicei din a circula nestingherit cu mașina neînmatriculată și cu numere false. Echipajul de polițiști tineri picați ca din cer l-a ,,cadorisit” pe acest ,,șmecher” local cu un dosar penal de toată frumusețea.

Bătrână furată și jefuită, autorul prins după câteva ore

O bătrână în vârstă de 80 de ani din satul Izvorul Aneștilor, comuna Livezile, a anunțat poliția cu lacrimi în ochi că autori necunoscuți i-au furat bani și bunuri din casă. Femeia a mărturisit că hoțul sau hoții i-au sustras 200 de lei, bani de pâine, oale, cratițe, făină de grâu și făină de porumb. Polițiștii de la Postul Livezile împreună cu polițiștii de la Postul Rogova au făcut echipă și în câteva ore, mai precis a doua zi de la data sesizării au prins hoțul. Este vorba de un bărbat din Izvorul Aneștilor care și-a recunoscut fapta și care s-a ales cu dosarul penal corespunzător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Contrabandist prins cu 45 de cartușe de țigări în miez de noapte

Pe raza comunei Livezile în satul Pietriș, lupii tineri din Poliție au prins un contrabandist de țigări. Este vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani din satul Bistrița comuna Hinova. În urma activităților specifice oamenii legii l-au prins pe acesta cu 45 de cartușe de țigări de contrabandă pe bancheta din spate a mașinii. Poate părea surprinzător pentru unii însă trebuie menționat că acestui bărbat certat cu legea i-a venit de hac o femeie, de fapt o tânără și respectată polițistă, o ,,lupoaică”, dacă se poate spune așa. Ea se numește Mădălina Chiciu și lucrează la Postul de Poliție Rogova. La acest caz polițista Mădălina Chiciu a făcut echipă cu tânărul subofițer Alexandru Spârlea de la Postul de Poliție Livezile.

Politica