Mehedinți: Deținătorii de câini periculoși verificați de polițiști

Polițiștii mehedințeni au verificat, la sfârșitul săptămânii trecute, proprietarii de câini periculoși. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de aproape 3.000 lei.
„La data de 10.02.2018, între orele 07.00-10.00, subunitățile și sectiile de poliție, sub coordonarea polițiștilor Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au inițiat și desfășurat pe raza județului o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor legale a regimului de deţinere al câinilor periculoşi şi agresivi. În cadrul acțiunii au fost verificați 54 de deținători de câini periculoși și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei”, au precizat reprezentanții Poliției Mehedinți.
Între altele, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Orșova a fost depistat deținătorul unui câine periculos, pe care îl ținea în lesă și cu botniță, însă din verificările efectuat s-a stabilit ca nu este declarat la organele de poliție. Proprietarul câinelului a fost amendat.
Tot în Orșova, cu ocazia verificărilor efectuate la imobilul unui alt deținător legal de câni agresivi s-a constatat ca acesta nu a inscripționat pe poarta imobilului avertismentul „Caine agresiv”. Și acesta a fost amendat de Poliție.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...