Mehedinți: Deținătorii de câini periculoși verificați de polițiști

Polițiștii mehedințeni au verificat, la sfârșitul săptămânii trecute, proprietarii de câini periculoși. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de aproape 3.000 lei.
„La data de 10.02.2018, între orele 07.00-10.00, subunitățile și sectiile de poliție, sub coordonarea polițiștilor Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au inițiat și desfășurat pe raza județului o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor legale a regimului de deţinere al câinilor periculoşi şi agresivi. În cadrul acțiunii au fost verificați 54 de deținători de câini periculoși și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei”, au precizat reprezentanții Poliției Mehedinți.
Între altele, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Orșova a fost depistat deținătorul unui câine periculos, pe care îl ținea în lesă și cu botniță, însă din verificările efectuat s-a stabilit ca nu este declarat la organele de poliție. Proprietarul câinelului a fost amendat.
Tot în Orșova, cu ocazia verificărilor efectuate la imobilul unui alt deținător legal de câni agresivi s-a constatat ca acesta nu a inscripționat pe poarta imobilului avertismentul „Caine agresiv”. Și acesta a fost amendat de Poliție.

Populare

Recomandări

Accident cu 3 mașini, în Olt. Două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, vineri, în urma...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VIDEO/ Joe Biden s-a împiedicat și a căzut din nou

Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a căzut joi...

Trei adolescenți, arestați după ce au mâncat o lebădă și i-au furat puii

Trei adolescenți au fost arestați după ce au ucis...